7PRÓBA-játékunkon pecséteket lehet gyűjteni a kiállítóink által működtetett 7PRÓBA-helyszíneken. A feladatokat kiállítóink állítják össze és ellenőrzik! A feladatok különböző nehézségűek. Ettől függően lehet 1 vagy 2, vagy akár 3 pecsétet szerezni egy feladat megoldásával. A sorsoláson való részvételhez 7 pecsétet kell összegyűjteni a játékosoknak 7PRÓBA-útlevelükbe.

A feladatok sikeres teljesítését és a 7 pecsét összegyűjtését követően a 7PRÓBA-útleveleket az INFORMÁCIÓS PULT-nál kell leadni, amelyek ezt követően sorsoláson vesznek részt! 7PRÓBA-útleveleket szintén az INFORMÁCIÓS PULTNÁL kérhet. A 13.25 óráig leadott 7PRÓBA-útlevelek a 13.30-ás, a 17.55-ig leadottak pedig a 18.00-kor kezdődő sorsoláson vesznek részt. A 18.25 után leadott útlevelek már nem vesznek részt a játékban! A szerencsések – kiállítóink jóvoltából – értékes nyereményekkel lehetnek gazdagabbak! A nyereményeket honlapunkon tekintheti meg. A sorsoláson csak a jelen lévő versenyzőknek adunk át díjat! Amennyiben a nyertes nincs jelen, a későbbiekben nem jogosult az ajándék átvételére! A sorsolási bizottság ilyen esetben rövid várakozás után új nyertest húz!

A sorsoláson a 7PRÓBA-útlevélen feltüntetett és leadott név és lakcím helyességét a nyertes személyi okmányai segítségével ellenőrizzük! A játékban bárki részt vehet, aki összegyűjti a szükséges mennyiségű 7PRÓBA-pecsétet és a megadott határidőig leadja 7PRÓBA-útlevelét. Egy játékos akár több útlevéllel is részt vehet a játékban!