Időkép.hu

Olyan érzésed van, mintha még sosem lett volna ilyen alacsony a Balaton vízszintje? Azt gondolod, hogy nem mindennapi jégverést hoz egy-egy zivatar? Ha meglátsz egy szupercellát, földbe gyökerezik a lábad vagy éppen ugrálsz izgalmadban?

A klímakutatás mellett mindennapjaink időjárásának nyomon követése is kiemelten fontos az éghajlat változásának megfigyelése szempontjából. Honlapunk ehhez kínál közérthető, ám látványos térképeket, illusztrációkat; illetve tájékoztat az éppen aktuális időjárási és környezeti eseményekről – legyen szó viharokról, orkán erejű szélről, országos havazásokról, földmozgásokról vagy éppen csillagászati eseményekről. Az előrejelzések és megfigyelések mellett csapatunk folyamatosan építi a kutatási célokra remekül használható meteorológiai tartalmazó adatbázisunkat is.

Összefoglalva tehát: havat lapátolunk, vihart vadászunk, fotózunk-videózunk, radarokat szerelünk, appokat fejlesztünk, eközben veletek együtt térképet készítünk és kiszámoljuk, milyen idő várható!

Tesszük mindezt 2004 óta, töretlen lelkesedéssel, megfigyelve környezetünk és időjárásunk változásait - ha Téged is érdekel mindez, gyere és találkozz velünk.

Elérhetőségeink:

Cím: 1224 Budapest, Bartók Béla út 65/b
Telefon: +36 20 448 2180

TikTok: www.tiktok.com

Támogatóink, együttműködő partnereink

Kapcsolat

A Földgömb Alapítvány

1142 - Budapest
Erzsébet királyné útja 125.

Email: info [kukac] expedicio.eu

© Heiling Média Kft.