Horvát Idegenforgalmi Közösség

Horvátország – Horvát Idegenforgalmi Közösség (CNTB): a horvát turizmus identitásának és hírnevének megteremtése és előmozdítása belföldön és nemzetközi szinten. A CNTB megszervez, végrehajt és felügyel minden olyan tevékenységet, amely a turisztikai termék márkaépítésével és promóciójával, valamint a teljes horvát turisztikai kínálat színvonalának emelésével kapcsolatos.

A Horvát Idegenforgalmi Közösség székhelye Zágrábban található, és világszerte kiterjedt képviseleti hálózattal rendelkezik, beleértve a budapesti irodát is.

A külföldi képviseleteket Horvátország turisztikai kínálatának népszerűsítéséhez, piacelemzéséhez és egyéb, turisztikai aktivitásokhoz kapcsolódóan hozták létre.

Tevékenységüket a horvát turizmus stratégiai marketingtervével összhangban, valamint a tárgyévre vonatkozó éves program és pénzügyi terv alapján végzik.

A képviseletek sokrétű feladatot látnak el, elsődleges feladatuk a külföldi partnerekkel történő promóció és együttműködés, illetve a horvát diplomáciai és konzuli képviseletekkel együttműködve Horvátország, mint turisztikai célpont népszerűsítése, széles körű megismertetése az utazóközönséggel és minden ehhez kapcsolódó egyéb tevékenységek.

Forrás: CNTB, fotó: Aleksandar Gospic

Forrás: CNTB, fotó: Aleksandar Gospic

Támogatóink, együttműködő partnereink

Kapcsolat

A Földgömb Alapítvány

1142 - Budapest
Erzsébet királyné útja 125.

Email: info [kukac] expedicio.eu

© Heiling Média Kft.