Csillagszekér Planetárium

Az égbolt színháza!

Kíváncsi a világegyetem titkaira? Ön is szeret az égbolt alatt ábrándozni? Vajon máshol is van lakható bolygó? Kialakulhatott ott az élet? Eljutunk egyszer oda? Megannyi izgalmas kérdés! Rácsodálkozni a világegyetemre, megérteni működését az egyik legszebb szellemi kihívás!

Hordozható kül-és beltéri kupoláinkban kutatókból, tanárokból, mérnökökből álló csapatunk tart inspiráló ismeretterjesztő előadásokat. Az élőszavas előadások mellett teljes kupolás térhatású filmeket is bemutatunk. Műsorainkat az adott korosztály igényeihez igazítjuk, így már óvodás kortól az érdeklődő felnőttekig mindenki számára készült előadás. Műsoraink tartalma szervesen kapcsolódik az iskolai tananyaghoz és kiegészíti azt. Emellett speciális előadásaink és térhatású filmjeink felejthetetlen élményt nyújtanak akár egy családi programon is (fesztivál, falunap, kulturális program, kiállítás). Műsoraink a csillagászaton és az űrkutatáson túl a teljes természettudományos palettát lefedik. A csillagászat több mint tudomány! Planetáriumunk exkluzív helyszínt adott már könyvbemutatónak, de koncertnek is.

Távcsőparkunk segítségével szakképzett csillagász előadóink megmutatják Napunkat, vagy este az égbolt objektumait.

Rendhagyó fizikaóra keretében különleges kísérleti bemutatókat is tartunk. Előadásaink nem csak az oktatásban hiánypótlóak!

Önnél jártunk már?

Fotó: Kálló Péter

Az égbolt színháza! – Tudományos, szórakoztató és inspiráló ismeretterjesztő előadások – bárhol az országban! Iskoláknak, fesztiváloknak, kultúrházaknak, cégeknek bármilyen kül vagy beltéri rendezvényre! Házhoz visszük a tudományt!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., www.csillagszeker.com, www.facebook.com/csillagszeker

Támogatóink, együttműködő partnereink

Kapcsolat

A Földgömb Alapítvány

1142 - Budapest
Erzsébet királyné útja 125.

Email: info [kukac] expedicio.eu

© Heiling Média Kft.